Campus setembre 2020

Campus setembre 2020

Rumbau tornem amb molta il·lusió al setembre. Amb totes les mesures de prevenció COVID-19 que marca la Generalitat hem preparat un campus als matins de 9.30h a 14h de setembre abans que comenci l’escola amb tallers, sortides a l’aire lliure a Can Mercader, Salting, Escape Room i altres activitats. Are you ready?

Cada dia es dedicarà una hora a lectura i/o acabar els deures escolars de l’estiu.

Dirigit a
?3r, 4t i 5è de Primària
?6è i 1er d’ESO

Setmanes: de l’1 al 4 de setembre i del 7 al 10 de setembre
Horari: 9:30h a 14:00h

Preu:
?Sòcies: 50 €/Setmana (Inclou tots els materials i activitats com el SALTING i l’ESCAPE ROOM.)
?No sòcies: 70 €/setmana;

Cal portar:
Mascareta, esmorzar de mig matí, aigua, estoig (llapis de colors, goma, retoladors), deures d’estiu (si no els han acabat), tovallola petita per netejar-se les mans, algun día caldrà la tarjeta de transport públic.

Places limitades per limitació d’aforament per les mesures del covid-19. Reserva la teva plaça!

MESURES ESPECIALS COVID 19

Seguint les indicacions i recomanacions del govern de la Generalitat i les autoritats sanitàries competents es seguiran les següents mesures de prevenció:

1. DISTANCIAMENT FÍSIC: La distribució d’espais i activitats es realitzarà tenint en compte la distància física recomanada de 1,5 m² entre participants.

2. GRUPS DE CONVIVÈNCIA: Les activitats es realitzaran en grups formats per una monitora i un màxim de 10 participants. Cada grup no podrà interactuar amb altres grups de convivència.

3. DESINFECCIÓ: Durant el transcurs de les activitats es desinfectarà el material a cada canvi de grup. Es desinfectarà i es ventilarà els espais tancats on es realitzin les activitats.

4. ARRIBADA I RECOLLIDA: Durant l’arribada i recollida de les nenes d’acord amb la normativa existent: Els pares, mares, tutors, hauran de portar obligatòriament màscara sempre que estiguin dins de les instal·lacions.

5. MASCARETA: Les nenes hauran de portar obligatòriament una mascareta reutilitzable per a usar-la quan no es pugui garantir la distància física recomanada. Els pares/tutors  hauran de vetllar perquè aquesta mascareta estigui en condicions correctes de neteja i desinfecció.

6.  DOCUMENTACIÓ: El primer dia d’activitat, s’haurà d’entregar el document de Declaració responsable famílies  degudament signat pel pare/mare/tutor de l’infant.

7. DECLARACIÓ D’ESTAT ASIMPTOMÀTIC: Diàriament s’haurà d’informar al responsable de grup sobre el llistat de comprovació de símptomes.

8. FORMACIÓ: La responsable de grup ha rebut una formació específica per a reduir al mínim el risc de contagi entre participants durant el desenvolupament de les activitats.

Aquestes mesures especials es poden flexibilitzar o incrementar en funció de l’evolució de la situació actual o per indicació de l’as autoritats competents.