Quart de Sis: una tarda a Rumbau

Quart de Sis: una tarda a Rumbau

Quarts de sis: berenar amb rialles i xivarri. Ep! Comença l’estudi: ordenat, silenciós. Una monitora amable però ferma m’ajuda si tinc un dubte, m’anima si no sé per on començar, em retorna si em vull distreure.

Tardes de Rumbau: iguals però diferents!! Aprenc a fer pizza, mmm… Assaigs del Festival: m’encanten!! Una estona de formació: entenc la importància de somriure i no queixar-me, fer contents els pares, germans, avis… Prou de “per què sempre jo?” Ara comença el “Què més vols que faci?”

Dissabte, sortida!! Patinar? Gravar un vídeoclip? O bé pujar una muntanya? Tant se val, segur que serà molt divertit!

A Rumbau em cuiden molt.

Mama, Papa: Gràcies per portar-me a Rumbau!!

Per: Montse Febrer, advocada i mare de Rumbau