BENVINGUTS AL CLUB RUMBAU

Rumbau neix a L’Hospitalet de Llobregat l’any 1995, inicialment amb el nom de Puigmal i des del 2009 com a Rumbau.

Rumbau és un centre educatiu d’activitats extraescolars i de lleure dirigit per l’Associació per a la Infància, la Joventut i la Dona Rumbau. L’associació, promoguda per pares, ofereix activitats d’oci que complementen la vida familiar i escolar. Rumbau proporciona l’entorn adequat per tal que nenes i joves aprenguin a aprofitar el temps d’estudi i de lleure amb activitats educatives que combinen diversió i valors amb una formació basada en principis cristians.

L’orientació cristiana i les activitats de formació espiritual estan encomanades a la Prelatura de l’Opus Dei.

Normes de convivència

L’Associació per a la Infància, la Juventut i la Dona Rumbau compta amb unes Normes de Convivència, per tal de promoure el benestar i protegir, en el marc de les activitats que es porten a terme, els drets de les joves i adolescents que participen de les activitats del Club. El contingut d’aquestes normes, està regulat en la Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i oportunitats de la infància i l’adolescència i en la Llei 33/2010, de 1 d’octubre, de polítiques de joventut.

Aquestes normes, aprovades per la Junta Directiva, estan a la seu del Club a la disposició de qui vulgui consultar-les.

PROJECTE EDUCATIU

El projecte educatiu de Rumbau té com a finalitat la formació integral de les associades en col·laboració amb la família, complementant així la tasca educativa que realitzen principalment la família i l’escola. Tant en les activitats ordinàries com en les extraordinàries són de caire variat i es té un projecte personal de creixement humà i espiritual.
En totes elles es potencien valors com l’amistat, el companyerisme, el treball en equip, l’optimisme, la constància, la generositat, la fortalesa, l’agraïment, etc.

Els nostres pilars són:

ESTUDI

Rumbau ofereix per totes les associades sales d’estudi amb estudi dirigit tots els dies assenyalats per a cada nivell. També tenen la possibilitat de participar en el projecte d’Estudi Intelligo.

ESPORT

L’esport és una activitat que contribueix en el procés formatiu donat que es desenvolupa l’estat físic i emocional.

TEATRE, ART I CULTURA

A través d’aquestes activitats les associades no només gaudeixen del temps de lleure sinó que desenvolupen la capacitat d’expressió i la sensibilitat artística.

SOLIDARITAT

La Solidaritat és un aspecte clau en la maduració de la persona: ajuda a comprendre els altres i impulsa a la generositat, al respecte i a l’autèntic sentit de justícia.

Les associades estan organitzades segons l’edat i els cursos en grups anomenats nivells. Les activitats es realitzen per nivells i cada nivell té uns dies de la setmana assignats per a les seves activitats.

 

Per tal de proporcionar una bona atenció cada nivell disposa d’una encarregada que vetlla pel bon funcionament i la formació de les associades.

Cada associada té una preceptora que, d’una manera periòdica, amb la col·laboració dels pares, l’ajuda a aprofitar tota la formació rebuda per tal que li serveixi per a la millora personal.

Els nivells són:

3r, 4t i 5è de primària
6è de Primària i 1r d’ESO
2n d’ESO
3r i 4t d’ESO
Batxillerat

Vols formar part de Rumbau? Fes-te sòcia