Sessió inaugural: 16 d’octubre del 2021 a les 11:00h a UIC Sant Cugat

T’atreveixes a ser líder? per Pedro del Castillo. Influencer i entrevistador a «El lado bueno de las cosas». La sessió estarà oberta a les participants i a totes les persones interessades en el projecte Leader Code. Per a assistir serà necessari enviar prèviament un mail a leadercode.rumbau@fasefundacion.org amb el nombre d’assistents.

Lideratge en acció

La fundació FASE en col·laboració amb diverses associacions juvenils, impulsen el projecte LEADER CODE, un programa que té com a missió formar a joves, ciutadanes globals, com agents de canvi en el seu entorn social i professional. Per això se’ls hi donarà les eines per a ser líders del Segle XXI, descobrir els seus propis talents i promoure l’execució d’un projecte d’impacte social per a la millora de l’entorn i donant-los eines per transformar-se en dones proactives amb un alt compromís social.

Està dissenyat per a noies entre 14 i 18 anys.

El programa complet té una durada de 2 anys:

  • A Leader Code I es treballaran les competències personals, l’emprenedoria social i el lideratge d’equips ideant el seu propi projecte emmarcat en els 17 objectius de sostenibilitat (ODS)  
  • A Leader Code II s’executarà el projecte treballat a Leader Code I i es facilitaran les eines per dur-ho a terme.

Durant el curs 2021-2022 a Rumbau iniciarem Leader Code I.

Metodologia Leadercode I:

  • SESSIONS MENSUALS ONLINE – REPTE AMB UN EXPERT: aprendre capacitats per ser un bon capdavanter.
  • MENTORING: seguiment dels objectius de cada sessió per el desenvolupament de les pròpies competències.
  • ESDEVENIMENT FINAL Madrid (maig 2022): trobada amb les participants a nivell nacional i presentació dels projectes de les participants de Leader Code II.
  • LEADER CODE SUMMER Ireland (juliol 2022): Fundació Fase ofereix la possibilitat de viatjar a Irlanda per a conèixer les empreses tecnològiques més pioneres del país.

Preu:

Participants a Leader Code I: 280€ (El preu per a les sòcies de Rumbau és de 180€). Aquest cost inclou part del viatge a Madrid. El pagament es pot realitzar en dues cuotes, la primera del 60% abans del 30/10/21 i la resta abans del 28/02/22.


Inscripció

Les incripcions seran de dimecres 22 de setembre al 30 d’octubre. Ampliem el termini! És necessari emplenar aquest formulari i aportar els següents documents:

  1. Notes del curs anterior.
  2. Carta recomanació per part d’un/a professor/a.
  3. Carta de motivació de la candidata.

Per a més informació pots escriure’ns a leadercode.rumbau@fasefundacion.org