Arriba per fi un dels Festivals més entranyables i molt esperat per les associades i les famílies: El Festival Musical de Llar!

Comencem aquest mes de gener amb els assajos, el vestuari i tot el que implica la nostra participació.

Per tal de celebrar-ho, hem organitzat la Gran Festa Talent Show 17 de gener (Primària) i 24 de gener (ESO i Batx), on tindrem classes de flamenc, mims, jocs, interpretació artística, etc i per descomptat obrirem les inscripcions per participar al Festival Musical de Llar.

Què és un sketch?

El Sketch és una representació teatral-musical de 4’ d’una película o història. Es combinen balls, interpretació i música. 

El Festival Sketch Llar reuneix a més de 700 nenes i joves de Catalunya, a més participen algunes associacions de Madrid i Bilbao.

Festival solidari

Aquest Festival és un punt de trobada de famílies de diverses ciutats, d’enriquiment personal, de retrobaments, però el més important és que a través d’aquest es pot contribuir a donar suport al Projecte Kamalini.

Aquest projecte busca millorar la situació de la dona a l’Índia, amb capacitació professional perquè es pugui desenvolupar en el seu entorn i així reivindicar el seu paper en la societat amb un treball digne.

També es pot aportar donatius en les guardioles que posen a l’entrada de l’auditori, tot i que també trobaràs informació d’altres formes de donar suport a aquest projecte.

Dades del sketch: 

  • Dia:  25 d’abril de 2020
  • Lloc: Auditori Fòrum.


Vols participar-hi?