Art Camp

Art Camp

«ART CAMP»

3r i 4t de primària

5è i 6è de primària

Cada tarda realitzarem activitats artístiques (pintar samarreta, polseres, fang i altres treballs manuals variats) i jocs divertits.

Horari:                Dimarts i dijous de juliol de 5.30 a 7.30 h (4 setmanes)

  • Data inici:            7 de juliol
  • Data final:           30 de juliol
  • Lloc:                          c/ Santa Anna 18, 1r
  • Preu sòcies:            0 €
  • Preu No Sòcies:      15 €/setmana, pack complert 50 € (4 setmanes).
  • Cal Portar: Mascareta, berenar, aigua, estoig (llapis de colors, goma, retoladors,..), tovallola petita per a netejar-se les mans i beguda.

Places limitades per limitació d’aforament per les mesures del covid-19. Reserva la teva plaça!

MESURES ESPECIALS COVID 19

Seguint les indicacions i recomanacions del govern de la Generalitat i les autoritats sanitàries competents es seguiran les següents mesures de prevenció:

1. DISTANCIAMENT FÍSIC: La distribució d’espais i activitats es realitzarà tenint en compte la distància física recomanada de 4 m² per participant.

2. GRUPS DE CONVIVÈNCIA: Les activitats es realitzaran en grups formats per una monitora i un màxim de 10 participants. Cada grup no podrà interactuar amb altres grups de convivència.

3. DESINFECCIÓ: Durant el transcurs de les activitats: Es desinfectarà el material a cada canvi de grup. Es desinfectarà i es ventilarà els espais tancats on es realitzin les activitats.

4. ARRIBADA I RECOLLIDA: Durant l’arribada i recollida de les nenes d’acord amb la normativa existent: Es farà de manera escalonada. Els pares, mares, tutors, hauran de portar obligatòriament màscara sempre que estiguin dins de les instal·lacions.

5. MASCARETA: Les nenes hauran de portar obligatòriament una mascareta reutilitzable per a usar-la quan no es pugui garantir la distància física recomanada. Els pares/tutors  hauran de vetllar perquè aquesta mascareta estigui en condicions correctes de neteja i desinfecció.

6.  DOCUMENTACIÓ: El primer dia d’activitat, s’haurà d’entregar el document de Declaració responsable famílies  degudament signat pel pare/mare/tutor de l’infant.

7. DECLARACIÓ D’ESTAT ASIMPTOMÀTIC: Diàriament s’haurà d’informar al responsable de grup, el llistat de comprovació de símptomes degudament emplenat i signat.

8. FORMACIÓ: La responsable de grup ha rebut una formació específica per a reduir al mínim el risc de contagi entre participants durant el desenvolupament de les activitats.

Aquestes mesures especials es poden flexibilitzar o incrementar en funció de l’evolució de la situació actual o per indicació de l’as autoritats competents.