Les petites del club ens van sorprendre divendres passat amb una bona recepta. Aquesta vegada es tractava d’una recepta dolça: Buttercream amb mascarpone i galetes amb glassejat. Us deixem aquí la recepta de la buttercream per a que ho pogueu fer a casa per sorprende un dia a la família.
Buttercream amb mascarpone
Ingredients: 80 gr de sucre glaç, 30 gr de mascarpone, 25 gr de mantega, 1 cullerada de llet semidesnatada i 1 cullerada d’extracte de vainilla.
Ingredients: 80 gr de sucre glaç, 30 gr de mascarpone, 25 gr de mantega, 1 cullerada de llet semidesnatada i 1 cullerada d’extracte de vainilla.
1. Primer de tot necessitem que la mantega estigui tova, igual que el formatge mascarpone, per tant deixarem els dos ingredients uns minuts a temperatura ambient. Les quantitats de la recepta son aproximades, si vols que hi hagi més buttercream haurem d’augemntar la quantitat de cada ingredient.
2. Haurem de barrejar la mantega i el sucre fins a fer una barreja semblant a una pasta.
3. Juntarem el mascarpone a aquesta pasta i tornarem a barrejar, per a aconseguir una massa més suau. No és necessari agregar la llet, però així la mascarpone es tornarà mes suau.
5. Finalment incorporarem la cullerada d’extracte de vainilla.
Ja tenim la buttercream preprada per a utilitzar-la sobre qualsevol postre que volguem: muffins, un pastís…