Arriba la 29a edició del Festival Musical del Club LLar

Arriba la 29a edició del Festival Musical del Club LLar

 

Un cop més ens preparem per a participar en una de les activitats més esperades del club: el Festival Musical de Llar.

Ja fa uns mesos que ens preparem: assajos, vestuari, música, esforç i il·lusió. Tot això anticipa el que vindrà i en el que tots ens involucrem: associades, famílies i monitores.

Arriba la 29a edició del festival i en ell participaran més de 750 nenes de diversos clubs de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Madrid i Bilbao. El jurat està format per persones de l’àmbit musical, de la moda i l’espectacle, i els premis es donen en dues categories: infantil i juvenil. Aquest any des de Rumbau ens presentem tot el club en una mateixa categoria.

Quins són els motius per dur a terme el festival?

Són diversos els motius que ens porten a muntar aquest festival: es un punt de trobada de nenes de diferents ciutats, cosa que contribueix al seu enriquiment personal, però a més el festival contribueix a un projecte concret: El Projecte KAMALINI. Aquest projecte contribueix a millorar la situació de la dona a l’Índia, a partir d’oferir un centre de capacitat professional per a la dona perquè pugui reivindicar el seu paper en la societat a través d’una feina digna.

El dia del festival es col·loquen unes guardioles a l’entrada de l’auditori perquè qui ho desitgi pugui contribuir amb donatius i a través de sortejos de material esportiu. De totes maneres a través de la web del club Llar també podeu trobar altres maneres de fer donatius.

Així doncs, us invitem que el dissabte 14 d’abril a les 17h vingueu a gaudir d’aquest espectacle al Parc del Fòrum, Plaça Leonardo da Vinci, s/n 08901 Barcelona,  “Auditorio-fórum”.

AVÍS: ENTRADES ESGOTADES