`Peregrinació al Santuari de Fàtima

`Peregrinació al Santuari de Fàtima

Dues mares de l’escola han tingut la iniciativa d’organitzar  una peregrinació al Santuari de Fàtima, a Portugal, els dies 3 i 4 de juny.

El missatge de Fàtima ens convida a la reconciliació i a la penitència, així com a pregar per la pau al món, tan necessària en els temps que estem vivint.

Per aquest motiu, us volem fer partíceps d’aquesta iniciativa. La idea és que cada família s’organitzi com millor li convingui (s’hi pot anar en avió, cotxe, ave-autocar, etc…) per estar al santuari el dissabte dia 2 a les 12 hores. La pelegrinació s’acabarà el diumenge dia 3 a les 17.00 hores.

🏠 Estancia: en pensió completa al centre Paulo VI: inclou sopar dia 3, esmorzar i dinar dia 4. Preu: 29€ (18€ per nens de 4 a 14 anys 👧👦 ). No entra el dinar del dia 3 (cal portar pícnic o dinar en un restaurant de la zona). 


Les activitats proposades són les següents (tot i que cada família pot participar en les que vulgui): missa dissabte i diumenge al matí, tour pel santuari, visita a la casa dels pastors, visita al museu Luz de Paz, processó de les espelmes, sant rosari i via crucis. 


Us convidem a omplir el formulari les persones que estigueu interessades a participar en aquesta trobada peregrina: inscripció. En el mateix formulari hi ha més informació. 


Us animem a unir-vos a viure aquesta experiència i  us adjuntem el fullet informatiu per donar a conèixer la iniciativa entre familiar i amics.

✍ Data màxima d’inscripció: divendres 31 de març 2023.